Foarte talentata in muzica si actorie, Rona Hartner este lipsita insa de noroc in dragoste.

S-a indragostit de mai multe ori in viata, dar tot de atâtea ori a fost dezamagita. De când se stie, românca noastra, stabilita in Franta de 11 ani, si-a dorit o familie, iar jumatate din vis i s-a si implinit. La inceputul anului, pe 5 ianuarie mai exact, a nascut o fetita sanatoasa, Soumayla, care ii impartaseste pasiunea pentru muzica, iar in primavara s-a si casatorit cu tatal copilului, Rocco Sedani, un tânar si nelinistit artist de care se declara foarte indragostita.

Iata ca Rona nu a putut experimenta miracolul casniciei decât jumatate de an pentru ca va divorta anul viitor.

'Pe 6 ianuarie 2009 vom semna actele de divort pentru ca Rocco nu vrea sa ne casatorim religios si asta inseamna sa traim in preacurvie toata viata', a declarat Hartner in emisiunea 'Happy Hour', de la Pro TV, dezvaluind ca hotarârea este luata de sase luni.

Pentru Rona si Rocco a fost dragoste la prima vedere, cei doi cunoscându-se la un concert al tânarului, iar dupa 5 zile, argentinianul a si cerut-o de nevasta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.