Cantareata Anca Parghel, in varsta de 51 de ani, care sufera de cancer ovarian, a fost internata, luni, in clinica de terapie naturista si medicina alternativa Nova Vita din Belgrad, informeaza Fly Records.

Familia a luat aceasta decizie la indrumarea sucursalei din Targu-Mures a clinicii.

Clinica Nova Vita este specializata in terapie naturista si medicina alternativa. Clinica are la activ destule reusite, iar in acest moment reprezinta una dintre ultimele sperante ale artistei in lupta cu cancerul.

'In acest moment medicina conventionala s-a inclinat in fata acestei boli, iar terapiile alternative sunt ultima noastra varianta", se arata intr-un comunicat, citat de Mediafax. '

Medicina conventionala se da batuta prea repede. Suntem convinsi ca exista o sumedenie de alte terapii alternative prin care putem ataca aceasta boala si nu vom renunta sa luptam', a declarat Tudor Parghel, fiul artistei.

In urma cu aproape doua saptamani, Anca Parghel a fost externata din Clinica de Terapie Intensiva a Spitalului Universitar de Urgenta 'Elias'.

Doctorul Valentin Calu, purtatorul de cuvant al spitalului, a declarat la acel moment ca, in pofida tuturor manevrelor terapeutice efectuate, boala isi continua evolutia 'cu prognostic sever'.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.