Insarcinata in trei luni, Daniela Gyorfi spune ca si-a schimbat foarte mult stilul de viata de cand a aflat ca va fi mamica, mai ales in ce priveste alimentatia.

'Eu mereu am fost preocupata de felul in care arat si am avut grija sa nu ma ingras. In afara de faptul ca fac sport, niciodata nu am exagerat cu mancarea, de fapt, nu prea mancam ce mananca toti oamenii.

Preferam salatele si alegeam mereu portii foarte mici, dar de cand sunt gravida, am inceput sa mananc normal. Mi se face pofta de mancare gatita, de care nu ma atingeam inainte. Sigur ca nu-mi refuz nimic, pentru ca vreau sa am un copil sanatos, dar nici n-o sa intrec masura, nu vreau sa ma ingras mult', ne-a declarat Daniela.

Nu cumpara haine pentru copil

Cantareata ne-a mai spus ca nu are de gand sa faca de pe acum diverse cumparaturi pentru bebelus, din superstitie. 'Vreau sa ma asigur ca totul este in regula si ca sarcina merge ca la carte. O sa am timp dupa ce nasc sa-i cumpar hainute si jucarii, nu-mi fac griji, nu ramane copilul neimbracat! Nici la un nume nu ne-am gandit, pentru ca nu stim inca daca e fetita sau baiat'. Artista va merge la un nou control medical saptamana viitoare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.