La doua luni dupa concertul sau de la Bucuresti, cantaretul Bryan Adams a apelat la ajutorul politistilor londonezi pentru a scapa de doi admiratori, mama si fiu, presupusi ca sunt romani, care l-ar fi hartuit in ultimele saptamani, relateaza NewsIn.

Potrivit starului canadian, cei doi l-au acostat pentru prima data intr-un restaurant, pentru a-i cere un autograf. Ulterior, fanii au aparut in fata casei lui Adams din cartierul londonez Chelsea si, de atunci, l-ar fi urmarit in permanenta.

Politia a demarat cercetarile, cu suspectii in stare de libertate. Pentru siguranta lui Adams, la locuinta lui a fost instalat un buton de panica.

Bryan Adams, care a implinit 49 de ani in noiembrie, si-a castigat popularitatea mondiala datorita piesei "Everything I Do, I Do It For You", inclusa pe coloana sonora a filmului "Robin Hood", din anul 1991. Adams a mai scris muzica pentru alte 41 de filme si a fost nominalizat de trei ori la Oscar.

Pe 20 septembrie, canadianul a sustinut un concert in parcul Izvor din Capitala, cu ocazia Zilelor Bucurestiului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.