Cei care nu si-au luat inca bilet la festival dar planuiau sa o faca, vor avea parte de un cadou de iarna... dar pentru la vara, cand se anunta vremuri grele: la fiecare abonament pentru primele trei zile de festival comandat pe www.myticket.ro, vor primi cadou, direct acasa, un tricou B’ESTFEST de colectie. Promotia va incepe miercuri, 3 decembrie, si este valabila numai pentru primele 500 de abonamente comandate dupa aceasta data.

Cea de a treia editie B’ESTFEST se va desfasura anul viitor in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti, pe parcursul a patru zile: 2, 3, 4 si 5 iulie. Numele anuntate pana acum pe afisul festivalului sunt Motorhead (la B’ESTFEST) si Manowar (B’ESTFEST AFTERSHOCK), noi confirmari urmand a fi facute publice in zilele urmatoare.

Abonamentele de trei zile, valabile pentru 2, 3 si 4 iulie, costa 270 lei, iar biletele pentru B’ESTFEST AFTERSHOCK sunt disponibile in doua categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 100 lei si 150 lei (Zona A, din fata scenei). Abonamentele B’ESTFEST si biletele pentru AFTERSHOCK pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta si on-line, de pe siteul www.myticket.ro. Promotia de Craciun va fi valabila numai pentru abonamentele comandate online.