Cantareata poarta in suflet o durere greu de suportat. Starea de sanatate a tatalui ei este mai precara pe zi ce trece, insa Lili nu poate accepta ideea ca intr-o zi acesta nu va mai fi.

De cate ori are o zi libera, fuge la Tulcea pentru a fi alaturi de parintii ei. Insa asta nu face decat sa-i adanceasca tristetea.

De cateva zile, Lili Sandu este cuprinsa de disperare. Proiectele pe care le are o tintuiesc in Bucuresti, in ciuda faptului ca sufletul ei este la Tulcea. Tatal sau, in varsta de 80 de ani, se zbate sa faca fata unei boli care il slabeste pe zi ce trece.

Desi nimeni nu i-a vorbit cantaretei despre vreun diagnostic teribil, fapt ce o face sa creada ca i se ascunde adevarul, Lili vede cum starea parintelui ei se deterioreaza de la o clipa la alta. Iar socul cel mai mare l-a trait la ultima vizita facuta la Tulcea.

'Tata nu ma mai recunoaste! Se uita la mine, pare ca stie cine sunt, ma strange de mana, insa nu ma mai recunoaste. Este rau de tot!', ne-a declarat Lili cu ochii plini de lacrimi. Durerea pe care o poarta a devenit insuportabila si nu vrea sa conceapa viata fara tatal ei.

Desi toti cei dragi ii sunt alaturi si o sfatuiesc sa se pregateasca sufleteste pentru orice situatie, vedeta refuza sa accepte ideea ca parintele ei nu va mai fi si, tocmai de aceea, face tot ce ii sta in puteri pentru a preintampina tragedia.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.