Sunt tineri, frumosi si au descoperit ca se potrivesc. Telespectatorii i-au vazut si ii vad in continuare in telenovela fenomen "Numai iubirea", difuzata Acasa vinerea, sambata si duminica de la orele 20.15, intruchipandu-i pe Alina si pe Victor. Pe masura ce si-au intrat in roluri jucand in "Numai iubirea", Adela Popescu si Dan Bordeianu au descoperit ca simt unul pentru celalalt aceleasi sentimente pe care le traiau deja personajele lor. "Este cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat vreodata. Cand sunt cu ea am senzatia ca totul este exact acolo unde ar fi trebuit sa fie", spune Dan Bordeianu.

Adela marturiseste ca sentimentele ei pentru Dan au surprins-o chiar si pe ea pentru ca "in nici un moment, mai ales atunci cand ne-am cunoscut, nu m-as fi gandit ca intre noi ar putea exista ceva. Pur si simplu "Numai iubirea" a devenit conjunctura noastra", povesteste Adela Popescu, interpreta Alinei. Desi "Numai iubirea" se va termina la sfarsitul lunii iunie, fanii Adelei si ai lui Dan nu trebuie sa fie tristi pentru ca pe cei doi ii vor revedea din toamna, tot la Acasa, intr-o noua telenovela intitulata "Lacrimi de iubire", in roluri de protagonisti.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.