Cartea autobiografica a celui mai longeviv actor in rolul lui James Bond, Roger Moore, va fi ecranizata la Hollywood, iar Johnny Depp este prima alegere pentru a interpreta rolul principal, informeaza presa britanica

Doua mari studiouri holywoodiene sunt in discutii cu Roger Moore pentru drepturile de ecranizare a cartii sale de memorii, "My word is my Bond", aparuta in octombrie.

Autobiografia prezinta imtamplari din viata actorului, povesti despre viata pe platoul de filmari, inclusiv perioada anilor '50 si '60, cand cariera lui Moore s-a intersectat cu alte nume mari de la Hollywood, precum Elizabeth Taylor, Lana Turner si David Niven.

Roger Moore a dezvaluit ca este un mare admirator al lui Johnny Depp. Acesta din urma, primul pe lista optiunilor pentru rolul principal, nu a confirmat inca acceptarea propunerii.

In varsta de 81 de ani, Roger Moore a jucat in 76 de filme. Si-a castigat celebritatea datorita rolului James Bond, spionul creat in 1953 de Ian Fleming, care a mai fost interpretat de Sean Connery, George Lazenby, David Niven,Timothy Dalton, Pierce Brosnan si Daniel Craig.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.