Soprana Felicia Filip va sustine doua recitaluri, la Castelul Peles si la Centrul National de Arta Tinerimea Romana din Capitala, pe 6 si 8 decembrie, a anuntat Opera Nationala Bucuresti (ONB).

Recitalurile, cu titlul 'Les chemins de l'amour' ('Drumurile iubirii'), este organizat de OBP si il vor avea ca invitat pe tenorul Operei, Hector Lopez. Cei doi artisti vor fi acompaniati la pian de Liana Mares.

Programul evenimentului va cuprinde arii si duete din opere celebre ('Turandot" de Giacomo Puccini sau 'La Traviata' de Giuseppe Verdi) si din operete ('My Fair Lady' de Frederick Lowe sau 'Sange vienez' de Johann Strauss), precum si lieduri printre care 'Ave Maria' de Franz Schubert si 'Apres un reve' de George Enescu.

La recitalul de la Castelul Peles intrarea va fi libera, iar pentru cel de la Centrul National de Arta Tinerimea Romana din Bucuresti biletele s-au pus in vanzare la casa de bilete a ONB.

Soprana Felicia Filip a absolvit Conservatorului de Muzica din Bucuresti si, din 1990, este solista a Operei Nationale din Bucuresti. Pe 15 decembrie, Felicia Filip va canta din nou alaturi de formatia Iris, in 'Concertul de Craciun' programat pe 15 decembrie la Teatrul National Bucuresti.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.