Telespectatorii PRO TV au ales ca echipa cea mai apreciata de juriu sa ocupe locul al treilea pe podiumul invingatorilor.

In ciuda liniei de 10, repetata in mai multe editii ale show-ului, si a pozitiei fruntase obtinute in urma notelor bune, Luciana Muntean si Pavel Bartos au primit de la public 'bronzul' si un premiu de 15.000 de euro, care sa-l ajute pe nepotul Lucianei.

Castigatorii trofeului si ai premiului de 60.000 de euro au fost Giulia si Andrei, in timp ce campioana mondiala la judo, Alina Dumitru, si partenerul ei de ring, Denis, au fost votati de public pe locul doi, dupa ce juriul ii trimesese de cateva ori in duel.

Ei au primit si 20.000 de euro, cu care bunicul lui Denis va putea face operatiile si tratamentele de care are nevoie.

Emisiunea a durat aproape cinci ore si a fost difuzata in direct, fiind urmarita de peste 2.600.000 de telespectatori. In minutul de aur al finalei, 21.13, PRO TV a inregistrat pe publicul din mediul urban un varf de audienta de 14,1 puncte de rating si 31,2%.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.