Stefanie Graf se alatura familiei de ambasadori Longines. Celebra jucatoare de tenis a semnat zilele trecute un contract de imagine cu producatorul elvetian de ceasuri.
Cel mai faimos cuplu de tenismeni ai tuturor timpurilor, Graf-Agassi, devine astfel prima familie cu acte in regula de ambasadori Longines, pentru ca si Andre Agassi este imaginea Longines din 2007.

“Sunt onorata sa reprezint un brand elvetian care si-a construit reputatia bazindu-se pe calitate si eleganta“,
a marturisit Stefi Graf. “Eu si Longines avem multe idealuri comune, printre care si ajutorarea copiilor aflati in dificultate. De-abia astept sa incepem aceasta colaborare din care stiu ca va beneficia si fundatia mea Children for Tomorrow”, a mai spus aceasta.

Stefanie Graf si Longines impartasesc deopotriva pasiunea pentru eleganta si performanta, dar si dorinta de a fi mereu cel mai bun. Datorita curajului de care a dat dovada de nenumarate ori, dedicarii si generozitatii sale, Stefi Graf reflecta perfect filosofia brandului elvetian: “Eleganta este o atitudine”.

In timpul celor 17 ani ai carierei sale, Stefanie Graf a cistigat toate titlurile posibile: 902 turnee, dintre care 22 de Grand Slam si o medalie olimpica, dupa care a stat pe primul loc in clasamentul WTA timp de 377 de saptamini la rind – record care nu a fost egalat nici pina in ziua de azi.

Citeste mai multe despre noii ambasadori Logines, de aici.


Despre autor:

Kudika

Citeste articolul integral in Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.