Invitata in talk-show-ul lui Mihai Morar de la Antena 2, Ana Maria Prodan a lansat un atac violent la adresa Ramonei Macovei si a Silviei Pop, fosta si actuala iubita a lui Adrian Cristea.

'Voi nu va dati seama ca sunteti niste femei pasagere in viata lui. Nu aveti pic de respect. Aceasta fata (n.r. Denisa Nechifor) are un copil cu Adrian si ar trebui sa va fie rusine. Faceti tot circul asta pentru publicitate, pentru ca vreti sa apareti in presa, fara sa tineti cont ca faceti o mama, care abia a nascut, sa sufere.

Eu nu pot sa imi imaginez cum poate o femeie sa stea cu un barbat, cand stie ca acel barbat este pe cale sa devina tata.

Ea nu se pune intr-o situatie similara? Silvia a facut acea poza in Fratelli, de parca ar fi spus: 'veniti, fotografiati-ma!', a explodat 'Prodanca', in timp ce Silvia Pop era la telefon, iar Denisa Nechifor izbucnise in lacrimi in studio.

Actuala iubita a lui Timofte a decis sa inchida convorbirea.

Cealalta femeie din viata lui Cristea, Ramona Macovei, a stat in studio fix 3 minute.

'Eu am venit sa vorbesc aici despre cariera mea!', a explicat Ramona. 'Atunci, la revedere!', i-a aratat usa Mihai Morar, iar fata s-a conformat si a plecat.