Dupa doua sezoane petrecute la Prima TV si o despartire mai mult sau mai putin amiabila, colegii vedetei de televiziune au realizat in cinstea lui Teo Trandafir un material de ramas bun.

Realizat pe baza unor interviuri, materialul final, cel care a fost difuzat in timpul stirilor 'Focus' de la Prima TV, nu a avut efectul scontat. Mai mult, dupa vizionarea acestuia, Teo a declarat ca fostii sai colegi i-au facut necrologul.

Teo Trandafir paraseste Prima TV cu un gust amar. Dupa ce a marturisit, la jumatatea acestei luni, ca a pus punct colaborarii cu trustul Prima TV si a declarat ca doreste sa se retraga din televiziune, Teo a fost taxata inca o data de fostii sai colegi.

De buna credinta, moderatoarea a acceptat sa fie intervievata de echipa stirilor 'Focus', alaturi de producatoarea sa, Andreea Godeanu, si colega sa de platou, Nuami Dinescu, alias Tanta, nestiind insa ca rezultatul final va fi un fiasco total.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.