Festivalul de moda pentru copii a reunit la "Teatrul Ion Creanga" din Capitala o multime de mici manechine care au incantat publicul. Rita Muresan a fost invitatul special al evenimentului pentru care ea a creat o colectie tiganeasca. in prezentarea Ritei au defilat multi copii de vedete care, desi aflati la o varsta frageda, viseaza sa ajunga mari manechine. Desi trebuia sa fie prezent si Mihai Tariceanu, fiul cel mic al premierului, el a fost nevoit sa lipseasca din cauza unei raceli. Cunoscuta hair-stylista Geta Voinea, obisnuita cu prezentarile de moda, a venit la eveniment pentru a aranja parul micutilor, dar si pentru a o sustine pe fiica ei, Anne Cristine, care era model in prezentare.

Cele doua fetite ale Ritei Muresan, Gloria si Rebecca, sunt obisnuite de mici cu prezentarile de moda. si asta pentru ca mama lor le ia adesea cu ea la astfel de evenimente. in timp ce fiica cea mica, Gloria, a purtat o tinuta mov, si banuti pe cap, Rebecca a inchis colectia cu o rochita alba, ca de mireasa, inspirata din portul tiganesc. Vlad Dancu este fiul celebrului avocat Catalin Dancu, cunoscut drept avocatul vedetelor. El isi doreste foarte tare sa ajunga un tenismen celebru, dar cochetaza si cu moda. Adrian Enache a admirat-o din sala pe fiica lui, Diana, care a deschis prezentarea. Ea este absolventa a scolii de mini-manechine condusa de Rita Muresan, prin urmare s-a descurcat de minune pe podium. Cu alte cuvinte, a defilat ca o adevarata profesionista in domeniu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.