Cantareata a fost desfiintata la capitolul vocal de Adriana Bahmuteanu, in emisiunea 'Agentul Vip' de la Antena 2. Prezentatoarea de la Kanal D a declarat ca Andreea se numara printre 'fatucile' care se pretind cantarete, fara sa aiba un real talent vocal.

Revenirea in forta a Andreei Antonescu pe scena muzicala i-a adus acesteia o multime de satisfactii, dar nu a scutit-o nici de intepaturile carcotasilor.

Fara sa vrea, blonda a intrat 'in gura' Adrianei Bahmuteanu, care s-a declarat foarte nemultumita de vocea ei. Invitata in emisiunea 'Agentul Vip' de la Antena 2, prezentatoarea de la Kanal D a tinut sa faca o observatie referitor la individele care se pretind cantarete fara sa aiba un dram de voce.

Desi, initial, a spus ca nu vrea sa dea nume, Adriana Bahmuteanu a lasat in cele din urma sa-i 'scape' de fapt ca persoana in cauza era Andreea Antonescu, pe care o ascultase la emisiunea lui Dan Capatos, 'Un show pacatos". 'Pai, sotul meu mi-a zis ca eu chiar am voce, eu cant chiar bine prin comparatie', a spus ironica Adriana.

Ceva mai rezervata, Andreea a preferat sa nu acorde prea multa importanta criticilor primite, rezumandu-se in a aminti ca este in industria muzicala de 12 ani.

'Nu ma intereseaza parerea nimanui. Eu cant de 12 ani si nu am nevoie sa imi spuna cineva daca o fac bine sau nu', ne-a declarat Andreea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.