Relatia dintre prezentatoarea TV Alina Sorescu si tanarul om de afaceri Alexandru Ciucu devine din ce in ce mai serioasa.
Cei doi se iubesc de cateva luni si par a fi suflete-pereche, ba, mai mult, cunoscutii lor spun ca in viitorul apropiat va urma si nunta.

Tatal vedetei a fost recent intr-o vizita la APACA, acolo unde ginerele sau isi desfasoara afacerea. Alina Sorescu (21) si Dan Alexandru Ciucu (32) se iubesc de aproape trei luni de zile, iar in vara anului viitor va avea loc si nunta.

Cel putin asta sustin cativa apropiati ai cuplului. Cu toate ca relatia lor este abia la inceput, cei doi porumbei sunt mai indragostiti ca niciodata si au hotarat sa-si uneasca destinele.

Alina incearca sa-si tina viata personala departe de ochii presei, insa recunoaste ca este mai fericita ca niciodata.

Recent, tatal vedetei a fost in vizita la ginerele sau, patronul fabricilor 'Tata si Fiul', unde ar fi pus la punct detaliile fericitului eveniment. Alexandru a mai fost casatorit cu o tanara pe care o considera femeia vietii lui, insa casnicia a durat doar patru luni de zile.

Se pare ca parintii lui Alex nu au fost de acord cu aceasta relatie, considerandu-si nora nedemna de baiatul lor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.