Pe 11 noiembrie, Romanita a divortat de sotul ei, Adrian Iovan.

In urma despartirii, creatoarea de moda a promis ca-i va cumpara pilotului un apartament de doua camere intr-o zona buna a Capitalei si ii va oferi masina sa, un Mercedes SLK 200, in schimbul renuntarii acestuia la alte bunuri materiale. Iata dovada ca Romanita s-a tinut de cuvant.

In urma cu cateva zile, paparazzii Cancan l-au surprins pe Adrian Iovan la cumparaturi. Nimic deosebit pana aici, daca tinem cont de faptul ca, in nenumarate randuri, fostul sot al creatoarei de moda a fost vazut in aceasta ipostaza.

Noutatea este ca Adrian Iovan se afla la volanul Mercedesului SLK, masina care pana de curand o conducea numai fosta sa sotie.

De altfel, Cancan a aflat imediat dupa divort ca cei doi au semnat o tranzactie prin care Romanita ii ceda sotului ei autoturismul, precum si obligatia ca in termen de 60 de zile de la pronuntarea divortului sa-i cumpere apartamentul de lux.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.