Recunoaste deschis ca nu a fost niciodata vorba despre vreo cerere in casatorie din partea lui Alin Cocos, insa este speriata la gndul ca numele sau dupa maritis va contine o cacofonie indezirabila.

Pentru a evita aceasta situatie, dar si pentru ca i-a promis tatalui sau ca ii va duce mai departe numele, Ilinca este hotarâta sa-si pastreze numele de fata, Vandici. Asta in cazul in care Alin se va hotari s-o ia de nevasta.

De cand este lumea si pamantul, Ilinca Vandici se viseaza mireasa si nu oricum, ci la bratul unui barbat tanar, celebru si mai ales, bogat.

Dupa mai multe incercari esuate, blonda se pare ca si-a gasit alesul, sau cel putin asa are impresia, in persoana lui Alin Cocos, fiul vitreg al Elenei Udrea.

S-au cunoscut la un bal al bobocilor si s-au indragostit pe loc unul de celalalt, insa tot atunci au inceput si problemele in cuplul lor abia format.

Persoane din anturajul lor au inceput sa ciripeasca prin presa felurile zvonuri, unele dintre ele extrem de urate, scopul fiind unul destul de clar: sa-i desparta. Poate ca foste iubite ale lui Alin s-au gelozat vazandu-l in bratele blondei de la Kanal D, iar, pe de alta parte, prietenele mult prea invidioase ale Ilincai s-au apucat de barfit in dreapta si-n stanga pentru a face rau porumbeilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.