In weekendul special din 29 - 30 noiembrie, la MTV vor concura pentru titlul de "printesa muzicii pop" doua mari dive care au creat nenumarate controverse in ultimii ani.

Britney Spears si Christina Aguilera isi vor prezenta pe parcursul a doua zile cele mai tari aparitii pe scena MTV, cele mai apreciate videoclipuri, dar si povestile de dragoste care le-au facut celebre.

Sambata, 29 noimebrie, de la ora 13.00, Christina Aguilera va povesti la "MTV Making The Video" videoclipul piesei Tell Me, realizat in colaborare cu rapper-ul Diddy. La ora 14.00, Britney Spears isi ia revansa si prezinta cele mai tari momente din cadrul MTV Video Music Awards. La ora 15.00, Christina dezvaluie toate secretele din culise, unde artista se pregateste inainte de concert, la 20.00 este "stripped" in capitala Angliei si prezinta Essential Live World Tour, un turneu care a marcat Statele Unite si intreaga Europa, iar la 21.00, o poveste cu si despre Christina Aguilera, la "MTV Vaults".

Duminica, de la ora 14.00, Christina Aguilera isi prezinta cel de-al doilea single de pe albumul Stripped si spune povestea celui mai "salbatic" clip, Dirty la "|MTV Making The Video". Iar la ora 14.30, MTV incearca sa afle prin intermediul show-ului "MTV Vaults", daca piesa Cry me a river, lansata de Justin Timberlake, ii este dedicata frumoasei Britney Spears.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.