Cu cateva zile inainte de lansarea noului album, "Circus", fanii Britney Spears, si nu numai, au sansa de a vedea pe www.profm.ro un super interviu cu artista.

Detalii despre piesa "Womanizer", conceptul care sta in spatele noului albumului "Circus”, dar si diferentele de stil dintre acesta si albumul precedent, "Blackout", sunt numai cateva dintre subiectele atinse de Britney in cadrul interviului de pe www.profm.ro.

Noul disc va fi lansat pe 2 decembrie, iar reprezentantii casei de discuri estimeaza ca va inregistra vanzari record in Statele Unite. Piesa “Womanizer”, primul single de pe album, a ajuns No 1 in toate topurile din State si poate fi ascultata zilnic pe ProFM.

Pe langa interviu, www.profm.ro pune la bataie 10 cd-uri cu noul album "Circus”. Toti cei care vor sa castige unul dintre ele trebuie urmareasca interviul cu atentie si raspunda la o intrebare simpla.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.