Emisiunea 'Cireasa de pe tort' de la Prima TV a aruncat in aer scorurile de audienta in acest weekend, postul de televiziune amintit inregistrand sambata si duminica 7,5, respectiv 8,4 puncte de rating, mult peste cotele celorlalte televiziuni concurente.

Motivul acestor audiente fantastice a fost si faptul ca, in aceasta editie, au fost invitati la masa Monica Columbeanu, Luis Lazarus, Delia Matache si Daniel Iordachioaie.

Concursul, care presupune testarea aptitudinilor de gazda si bucatar, a fost castigat cu 30 de puncte de Monica Columbeanu, care l-a devansat cu un singur punct pe Luis Lazarus (29 de puncte).

Cum era de asteptat, spiritele nu au intarziat sa se incinga, mai ales dupa ce candidatii au apucat sa vada si cadrele filmate in absenta lor.

Asa cum era de asteptat, Moni, care a apelat la un maestru bucatar, a fost desfiintata de bucatarul emisiunii Horia Varlan, care a sesizat incorectitudinea manevrei. In plus, surse din interiorul postului ne-au marturisit ca si Lazarus a fost foarte suparat, considerand ca sotia lui Irinel a fraudat jocul si mai mult banuind ca intre ea si Delia a existat si o intelegere la notare.