Prezentatoarea tv duce dorul familiei si al vechiului sau program si marturiseste ca abia asteapta sa se intoarca acasa.

Dorinta Dianei nu se va realiza insa curând, pentru ca Niculescu trebuie sa-si respecte contractul cu echipa de fotbal.

Sportivul si sotia lui vor putea reveni in România doar daca patronii Omonia Nicosia vor fi de acord sa renunte la colaborare.

Diana si Claudiu s-au mutat in Cipru in luna iulie, dupa o perioada de cateva luni pe care au petrecut-o in Germania. Fostul atacant al echipei Dinamo semnase un contract cu echipa MSV Duisburg, iar Diana a hotarat sa-l urmeze, desi era si este implicata, aici, intr-un proiect de televiziune.

Prezentatoarea tv a reusit sa impace si cariera, si viata de familie, insa planurile cuplului au fost date peste cap in scurt timp. Motivul a fost acela ca intre Claudiu si antrenorul german au intervenit neintelegeri, astfel ca fotbalistul s-a vazut nevoit sa-si schimbe din nou 'locul de munca'.

Prima optiune a fost tot o echipa germana, insa lui Claudiu nu i-au convenit unele prevederi din contract, asa ca a acceptat oferta venita din partea cipriotilor. 'A fost greu pentru amandoi, dar mai ales pentru Diana, care deja se obisnuise in Germania, incepuse sa invete limba si sa se acomodeze. Ei au crezut ca vor sta pentru o perioada mai lunga, asa ca Diana a facut toate eforturile sa le fie bine acolo, pe termen lung.'