Trupa ethno-rock din Moldova, Zdob si Zdub a devenit celebra pentru legendarele sale show-uri live. Repertoriul zdubilor nu este altceva decat un mix inseparabil de hardcore intens si folclor moldovenesc elegant. Sunt un fel de grup de țigani hiperenergici si nebuni, cu o oarecare slabiciune pentru heavy metal. Atunci cand lucreaza la un nou album, se transforma in adevarați ethonologi incorigibili si merg in satele Moldovei in cautarea instrumentelor, melodiilor si a fabulelor folclorice.

Trupa Zdob si Zdub este trup si suflet muzica, radiaza a energie si stie foarte bine ce culmi isi doreste sa atinga. Nu degeaba a fost numita si cea mai plina de zel trupa din Europa de Est. Se intampla uneori ca cei de la Zdub si Zdub sa susțina sute de concerte pe an, inclusiv sa participe la mari festivaluri europene, si nu vor in nici un caz sa se opreasca.

Biletele la spectacolul din 10 decembrie pot fi achizitionate prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro si www.bilete.ro, precum si in magazinele Diverta din Bucuresti si din tara si la casele de bilete ale Salii Palatului, pretul unui bilet fiind de 80 RON /100 RON / 140 RON /180 RON, in functie de categorie.