Regizorul filmelor "Taxi Driver" si "Casino", Martin Scorsese, a inceput filmarile la un documentar despre viata artistului George Harrison - unul dintre membrii legendarei trupe Beatles, decedat in 2001, la varsta de 58 de ani, informeaza NewsIn

Documentarul este bazat pe un interviu cu Harrison, in care chitaristul din Beatles vorbeste despre politica si droguri. Pelicula va folosi imagini din doua concerte Beatles sustinute la Breacon Theatre din New York, dar si fragmente de interviu din perioada de inceput a trupei.

Documentarul despre George Harrison este programat sa apara in 2010.
Martin Scorsese a mai regizat doua documentare despre legende ale muzicii: "No Direction Home: Bob Dylan" (2005) si "Shine a Light" (2008), despre formatia Rolling Stones.

George Harrison - cantaret, chitarist si compozitor - a fost primul dintre membrii Beatles care, dupa destramarea formatiei, a lansat un album solo ("All Things Must Pass") si a avut un single pe primul loc in topuri ("My Sweet Lord"). De asemenea, Harrison a fost primul ex-Beatles care a publicat o carte autobiografica ("I Me Mine", in 1980).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.