Artistul Mihai Constantinescu a marturisit, vineri, intr-o conferinta de presa, ca a cantat 'Pisicuta' inainte de a intra in operatia pe inima la care a fost supus in urma cu doua saptamani, la Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant din Targu Mures, noteaza Mediafax.

Constantinescu a facut o demonstratie, cantand chiar pe coridorul sectiei de Chirurgie Cardiovasculara, ieri, dupa conferinta de presa, si fiind rasplatit cu aplauze. Cantaretul a spus ca stia ca va trebui sa se opereze de acum cativa ani, cand a aflat ca valva sa aortica este calcinata.

'Pe drumul spre operatie, cand ma duceau cu 'limuzina' (targa - n.r), am cantat un cantec despre o pisicuta care ma asteapta acasa”, a spus el.

'Am venit, am primit, am plecat in viata', a mai spus cantaretul. Mihai Constantinescu urmeaza sa fie externat, duminica, din spitalul de la Targu Mures. Peste o luna, artistul va reveni pentru un control.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.