Intre 22 si 23 noiembrie se desfasoara evenimentul exclusivist: GAIA VINTAGE COUTURE.

Gaia Boutiqueclub, V4vintage si Dom Perignon va propun o experienta unica vintage: intre 14.00 si 22.00, in cele doua zile, expozitie cu vanzare vintage, cu participarea speciala a designerilor cu colectii speciale “vintage couture”, iar de la 23.00 after party vintage cu Nouvelle Vague (sambata) si Koop (duminica).

GAIA VINTAGE COUTURE este acel eveniment asteptat de pasionatii de vintage, de cei ce stiu sa priveasca o piesa vestimentara cu ochiul critic al cunoscatorilor. Sunt asteptati toti cei care isi doresc piese vintage autentice de cea mai buna calitate, toti cei in cautare vesnica de noi surse de inspiratie, cei ce apreciaza formele diferite ale culturii – moda, design vestimentar inovator si muzica – intr-o singura experienta.

Participanti vintage: Vintage Boutique, V 4 vintage shop, Bunchofstuff, Mademoiselle-vintage, Evintage.
Designeri cu colectii inspirate de tema VINTAGE COUTURE: Rozalb de Mura, Lena Criveanu, George Neagu, Zvinca, Circuit Bored, Kristina Dragomir, Zasha etc.
Colectie speciala: Gaia Vintage Couture.

Locatie: Gaia Boutiqueclub, str. Banu Antonache nr. 40-44, Bucuresti
Data: 22-23 noiembrie 2008 (sambata si duminica)

Program:
• 14.00-22.00: expozitie cu vanzare
• 23.00: after party cu Nouvelle Vague (sambata) si Koop (duminica)

Intrare: 10 RON/zi, o bautura inclusa


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.