Anca Parghel a iesit din spital, joi dupa amiaza, ca urmare a ameliorarii semnificative a starii sale generale de sanatate, potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului de Urgenta "Elias", dr. Valentin Calu.
"Ca urmare a tratamentului intensiv complex aplicat in cursul internarii in Clinica de Terapie Intensiva a Spitalului Universitar de Urgenta Elias, evolutia Ancai Parghel a fost favorabila, cu o ameliorare semnificativa a starii generale. Pacienta a parasit spitalul si urmeaza sa rebina pentru continuarea tratamentului, control si monitorizare oncologica", a precizat dr. Calu.

Anca Parghel, internata in stare grava la spitalul Elias

Cantareata Anca Parghel a fost internata, saptamana trecuta, la sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a spitalului Elias din Capitala, ca urmare a complicatiilor bolii cronice de care sufera.

In 1994, cunoscuta cantareata de jazz a fost diagnosticata cu cancer la san, insa a reusit sa invinga boala. Anul acesta, in iunie, Anca Parghel a aflat ca boala a recidivat.

La mijlocul lunii iulie, cantareata a fost consultata la o clinica de oncologie din Viena, iar ulterior a continuat tratamentul la Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.