Utilizatorii MySpace (una dintre cele mai mari retele de socializare de pe Internet) vor putea asculta piesele de pe albumele "Electric Arguments" (Paul McCartney) si "Chinese Democracy" (Guns N' Roses), pe paginile de internet ale artistilor, insa nu vor putea descarca melodiile. Fanii vor putea comanda melodii de pe albumul "Electric Arguments" prin MySpace Music.

Albumul Guns N' Roses, "Chinese Democracy", va fi lansat oficial pe 23 noiembrie, in Statele Unite, iar "Electric Arguments" -pe 25 noiembrie. "Chinese Democracy" este primul album Guns N' Roses din ultimii 17 ani si a durat tot atat de mult pentru a fi terminat. Trupa americana si-a castigat popularitatea cu albumele "Appetite for Destruction", "Use Your Illusion I" si "Use Your Illusion II".

"Electric Arguments" este al treilea album The Fireman, trupa care ii reuneste pe McCartney si pe Martin Glover, producatorul si fondatorul trupei punk-industrial Killing Joke. Ultimul lor album, "Rushes", a fost lansat in urma cu 10 ani.