In noul documentar “Britney: For The Record”, care va fi difuzat de MTV pe 30 noiembrie, cantareata vorbeste despre toate “motivele gresite” pentru care s-a casatorit cu Kevin Federline.

“Cred ca m-am casatorit din toate motivele gresite. In loc sa-mi urmez inima si sa fac ceva ce ma facea cu adevarat fericita, m-am casatorit doar de dragul ideii”, a declarat cantareata, potrivit UsMagazine,

Britney, in varsta de 26 de ani, si Federile, 30 de ani, s-au casatorit pe 18 saptembrie 2004, intr-o ceremonie restransa. Dragostea nu a durat foarte mult si in noiembrie 2006 cei doi s-au despartit.

A urmat un divort scandalos care s-a sfarsit abia anul acesta in iulie, in urma caruia Federline a obtinut custodia celor doi baieti, Sean Preston in varsta de 3 ani si Jayden James, 2 ani.

Divortul a afectat-o foarte mult pe Britney, care pentru un timp a decazut in cele mai josnice ipostaze dar cu ajutorul celor din jur a reusit sa se ridice si sa o ia de la capat. Aflata in permanenta in atentia tatalui ei, cantareata declara in urma cu o saptamana ca “chiar si cand mergi la inchisoare, stii ca la un moment dat o sa iesi. Dar la mine parca nu se termina niciodata. Totul e prea sub control. Daca n-as avea atatea constrangeri, m-as simti eliberata.”


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.