Ce vedete au dobandit statutul de trendsetter in 2008? Ce vedete au initiat stiluri noi, au reinterpretat trenduri vechi, determinand milioane de tinere din intreaga lume sa le admire si sa le copieze stilul vestimentar? 10 vedete, 10 stiluri diferite in Top 10 Trendsetteri 2008!
  • 10. Lauren Conrad, stilul urban LA. Colanti luciosi in stilul disco al anilor ‘80, camasi cu carouri, platforme, topuri largi, fuste tip balerina cu talia inalta si o colectie impresionanta de genti Chanel. Lauren, vedeta reality show-ului The Hills si designer vestimentar in ascensiune, reprezinta moda LA (Los Angeles), fiind una dintre cele mai copiate vedete la capitolul stil. Pentru poze, click aici.

  • 9. Alexa Chung, stilul retro-rock. Cine e Alexa? E model, prezentatoare TV, dar mai ales trendsetter. In Marea Britanie, Alexa dicteaza stilul strazii, alaturi de un alt manechin cu reputatie de fashion icon: Agyness Deyn. Stilul Alexei? Versatil, vintage cu accente city-chic, relaxat, dar edgy in acelasi timp, un stil din care nu lipsesc lanturile si pandativele, gecile de piele, colantii, camasile largi sau accentele androgine. Pentru poze, click aici.
  • 8. Dita von Teese, stilul vintage-glamour. Artista burlesca este probabil singura din peisajul Hollywoodian care arata ca scoasa din cutie in fiecare zi. Chiar si atunci cand merge la supermarket, Dita ramane fidela stilului ei retro-glam, desprins parca din reclamele cu modele pinup de acum cateva decenii. Pentru un look ca al Dietei, nu trebuie sa lipseasca tenul imaculat si perfect alb, rujul rosu sangeros, rochiile in stilul anilor ‘50, coafura impecabila si perfect buclata, siragurile de perle, pantofii peep-toe cu toc extrem de inalt, jachetele scurte foarte evazate, corsetele care acentueaza perfect talia, detaliile din dantela si matasurile fine. Pentru poze, click aici.


Despre autor:

Kudika

Citeste articolul integral in Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.