Actrita americana a dezvaluit ca de multe ori a participat la evenimente mondene cu rochiile de gala mirosind a urina, de la cei sase mostenitori pe care ii are.

Desi s-a declarat in numeroase randuri extrem de mandra de faptul ca are o familie numeroasa, vedeta hollywoodiana Angelina Jolie se loveste si de dezavantajele rolului de mama a sase copii, trei adoptati si trei biologici.

Ea a marturisit ca, de cand este mama, nu putine au fost momentele in care a participat la evenimentele mondene cu hainele mirosind puternic a urina. 'De multe ori, eu si Brad am avut surprize neplacute de la cei mici.

Atunci cand trebuie sa participam la un eveniment monden sau la vreo gala simandicoasa ne alegem, ca orice om, cele mai bune si mai elegante haine. Insa copiii nostri nu prea tin cont de asta si de multe ori au facut pipi pe unde au apucat, inclusiv pe tinutele noastre luxoase si foarte scumpe.

Trebuie sa recunosc cu mana pe inima ca de multe ori eu si Brad am pasit pe covorul rosu cu hainele imbibate de urina micutilor si mirosind infiorator', a povestit vedeta americana. 'Cred ca asta se intampla in orice familie cu multi copii si n-ar avea rost sa ii certam pe micuti pentru atata lucru.'


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.