Evenimentul care a marcat lansarea a avut loc in Spice Club si a fost conceput sub forma unui maraton de stand-up comedy, la care au participat cei mai importanti comedianti ai momentului.

Spectacolul a fost deschis de Tiberiu, de la Trupa Cealalta, si a continuat cu Cristian Dumitru (Trupa ShowTime), Toma (cevamarunt.ro), Bordea (Trupa ShowTime), Tibi (Trupa ShowTime), Vio (Trupa DEKO), Dan Badea, Radu (Trupa Cealalta) si Costel (Trupa DEKO). Timp de trei ore si jumatate, cei noua comedianti au intretinut publicul cu glume in stilul propriu.

Lansarea punchline.ro reprezinta un moment important pentru stand-up comedy-ul romanesc, deoarece, desi fenomenul stand-up comedy este prezent in Romania de cinci ani, pana acum nu a existat nici o resursa care sa centralizeze toate manifestarile de acest gen intr-un calendar complet al spectacolelor din Bucuresti sau din tara si care sa prezinte pe larg evenimente, stiri, recenzii sau biografii ale comediantilor romani sau straini.

Punchline.ro reuseste sa atraga suportul comediantilor romani care sunt implicati activ in oferirea de resurse celor interesati de fenomen.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.