La propunerea ZIUA, Monica a fost saraca fata bogata, cu doar cateva milioane de lei vechi in buzunar, in cautarea unor tinute care sa indeplineasca o suma de criterii care se cam bat, doar aparent, cap in cap: sa arate bine, sa fie in tendinte, sa coste putin, sa dea senzatia de bunastare.

N-a fost un noroc!

Toata lumea spune ca a fost un noroc ceea ce mi s-a intamplat si ma invidiaza ca am un sot respectat de toata lumea, care ma iubeste si imi da voie sa fac orice. Dar trebuie sa inteleaga lumea, ca n-a fost niciun noroc. Lucrurile au decurs foarte organizat, planificat. Nu ne-am intalnit asa, pur si simplu, si gata, m-a cerut de nevasta. Nasul nostru si cel mai bun prieten al meu, Matei Miko, a avut un rol important. El m-a ajutat sa fiu cine sunt astazi. M-a invatat totul, pana si o carte mi-a dat sa citesc, despre bunele maniere, Nadine de Rotschild, ca sa nu fac gafe in public. Pentru ca, normal, eram foarte tanara si fara experienta lumii in care traiesc astazi. Despre unele nume de parfumuri sau firme nici nu auzisem.

Vreau sa raman maritata

Pentru ca o femeie maritata se bucura de respectul celorlalti. Daca intr-un club barbatii stiu ca sunt maritata cu Iri, indiferent cum as dansa, pentru ca se spune ca dansez foarte provocator, foarte sexi, si asa imi place mie sa dansez, atunci nu se apropie de mine. Si eu dansez cu fete tocmai pentru a nu da loc la interpretari. Nu e nimic altceva, doar incerc sa-l protejez pe Iri si in acelasi timp sa ma distrez. Pe el nu-l deranjeaza ca ma duc in cluburi sa dansez, ma intelege si nu pleaca urechea la barfe rautacioase. Ma cunoaste prea bine ca sa isi faca griji. Eu am un barbat respectat de toata lumea, ne intelegem foarte bine si asa vreau sa ramana lucrurile intre noi. Daca nu se poate aici, de gura presei, o sa plec in strainatate sa ma distrez impreuna cu el.

Dar vreau sa ma si distrez

Nu vreau sa ajung la 30, 40, 50 de ani, plina de frustrari. Chiar daca este aceasta diferenta de varsta intre noi, eu si cu Iri am gasit calea de mijloc. Cand este prea obosit sa mai iesim in oras, pot sa ma duc singura la evenimente mondene, fara ca el sa se supere. Are totala incredere in mine. Iar eu nu voi face nimic care sa puna in pericol casnicia noastra.

Nu vreau sa fiu indragostita

Atunci cand te indragostesti faci prostii, iar eu sunt o cerebrala. Dragostea augmenteaza lucrurile, te face sa nu mai vezi bine. Dar tu, daca iubesti, nu mai vezi nimic. Si te trezesti cu surprize. Eu am iesit cu foarte multi barbati inainte de Iri, dar nimeni nu ma poate arata cu degetul. Luam masa, faceam conversatie si atat. Iar Iri a stiut totul din prima zi.

Imaginea firmei BORDELLE

Lumea stie mai putin, pentru ca e interesata mai mult de can-can-uri, ca eu chiar ma ocup de cariera. De exemplu, pe langa alte firme locale, sunt si imaginea acestei firme englezesti de lenjerie foarte scumpa, Bordelle, de care presa a pomenit, si era cat pe ce sa fie data in judecata, pentru ca ei nu vor reclama in Romania. Vreau sa imi construiesc o imagine, sa am un statut, sa ajung sa castig din ceea ce fac eu. De exemplu, dupa nastere, cand am facut o depresie si m-am hotarat sa plec de capul meu la Milano, Iri mi-a dat multi bani, sa nu duc lipsa de nimic acolo, si eu nu m-am atins de un euro. Am venit cu ei inapoi si i-am dovedit si lui, dar si mie, ca pot sa ma descurc si singura. Asa am ajuns pe coperta revistei Max Italia.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.