Prezentatoarea TV Alina Sorescu se iubeste de cateva saptamani cu un tanar om de afaceri in domeniul vestimentar, Dan Alexandru Ciucu, asociat la firma ce detine magazinul 'Tata si fiul'.

Cei doi par a fi cu adevarat indragostiti si nu pierd nici o ocazie pentru a-si petrece timpul impreuna, desi amandoi sunt ocupati.

Cea mai recenta intalnire a avut loc marti, la complexul APACA, unde Alina si Alex s-au plimbat ca doi porumbei prin fabricile de confectii.

Alina Sorescu nu a avut pana in prezent prea multi iubiti, iar de fiecare data cand a iesit cu un baiat, a avut grija sa-si pastreze imaginea nepatata.

Asa s-a intamplat si cu actorul Gabriel Coveseanu, de care Alina s-a despartit la scurt timp dupa ce incepusera o idila. In aceasta perioada insa, artista pare ca si-a gasit fericirea alaturi de un tanar businessman, Dan Alexandru Ciucu, asociat al magazinului 'Tata si fiul' si divortat de curand.

Alexandru a fost casatorit cu cea pe care o considera femeia vietii lui, insa din cauza parintilor s-au despartit la mai putin de un an dupa oficializarea relatiei.

Dupa o nunta ca-n povesti, care a avut loc la un restaurant de lux din Brasov, parintii fetei au reusit sa-i faca sa se certe, iar cei doi indragostiti si-au vazut fiecare de viata lui.

Dupa divort, Alex s-a inchis in el, s-a indepartat de prieteni si nu a mai fost vazut cu nici o domnisoara la brat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.