Vedeta australiana Kylie Minogue va fi operata saptamana aceasta de cancer la san, analizele aratand ca boala nu este extinsa, a informat agentul sau australian. "Kylie este supusa in prezent unui set de analize intr-o clinica de la Melbourne si urmeaza sa fie operata saptamana aceasta de unul dintre cei mai buni chirurgi din Australia", a declarat agentul cantaretei, Terry Blamey, potrivit unui comunicat difuzat de o agentie australiana de presa. "Din fericire, analizele de pana acum au confirmat diagnosticul precedent, potrivit caruia cancerul nu s-a extins dincolo de san", a adaugat acesta. Kylie Minogue, care a anuntat marti ca este bolnava de cancer, a multumit fanilor pentru mesajele de sprijin.

"Cele mai sincere multumiri persoanelor, incredibil de multe, care mi-au trimis mesaje de simpatie si sustinere in ultimele doua zile", a declarat ea intr-un comunicat. "Vreau sa va linistesc si sa va spun ca sunt ingrijita bine", a adaugat ea. "Olivier (Olivier Martinez, iubitul ei, n.r.) este alaturi de mine si am in jur multe rude si multi prieteni", a mai spus ea. "Vreau, de asemenea, sa transmit cele mai bune urari tuturor femeilor din Australia si din lume care sufera de aceeasi boala", a spus cantareata, care a organizat si a participat la numeroase actiuni de caritate impotriva cancerului la san. La randul ei, cantareata Anastacia, care a supravietuit cancerului la san, a indemnat-o sa-si pastreze optimismul. Tatalui lui Minogue i s-a pus diagnosticul de cancer de prostata in 2002, dar a invins boala.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.