Tili Nicolae sau Roxana, roscata din gasca de «La Bloc», s-a apucat de cantat. Ea va interpreta melodia de generic a serialului „Fete cu lipici“, ce debuteaza duminica de la 23.15, la Pro TV.

Tili nu este novice intr-ale cantatului. Ea a fost solista in mai multe coruri in perioada scolii, iar mai tarziu a facut parte din trupa Rustic. Colegii de serial au auzit-o de nenumarate ori pe platoul de filmare in manifestarile ei artistice. Asa ca producatori, actori, regizori, toti au propus-o pe Tili. 'Sunt foarte fericita ca m-au ales pe mine. Imi place la nebunie sa cant>>, marturiseste aceasta. Melodia este compusa de Florin Sever, iar versurile poarta semnatura lui Florin Busuioc.

Dupa ce a inregistrat piesa, Tili a fredonat-o zile in sir. Asa ca refrenul 'Sunt fete, draci de fete/Te fac sa fii barbat/Sa cazi in pacat/Sunt fete, ce mai fete/Fete cu lipici>> putea fi auzit peste tot pe unde umbla tanara cantareata.

FETE "LIPICIOASE" VOR FETE

"Fete cu lipici" se vrea un serial exploziv, in care telespectatorii pot afla cum se distreaza in timpul lor liber, fetele din "La Bloc". Pentru ca se afla la varsta la care gandurile zboara numai la baieti si distractie, viata sentimentala a celor trei adolescente - Mimi, Adina si Roxana, sau altfel spus Dana Rogoz, Laura Cosoi si Tili Nicolae - este intr-o permanenta forfota. Si pentru ca se poarta excentricitatile in viata de cuplu, nu este exclus ca fetele sa se gandeasca si... la fete. Sau cel putin asa ne avertizeaza producatorii.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.