“Singura cale e victoria”, a fost motoul echipei Romaniei
Luminita Anghel si Sistem au fost ieri pe ultima suta de metri cu pregatirile inainte de semifinala Eurovision. Inca de dimineata, toti concurentii s-au indreptat spre Palatul Sporturilor din Kiev (care are o capacitate de 6.000 de locuri), unde s-a desfasurat competitia. Cu citeva ore inainte de inceperea spectacolului au fost luate masuri speciale de securitate, fiind formate sase cordoane de paza. Intreaga zona, inclusiv iesirile de metrou din apropierea ariei de festival au fost blocate.
De asemenea, preturile la Kiev au fost corectate pe masura evenimentului, chiar si vinzatorii aratindu-se inca mirati de asemenea cifre. Reprezentantii celor 25 de tari concurente in semifinala au sustinut ultima repetitie la ora 15.00. Delegatia Romaniei, aflata printre favoritii acestei editii, si ziaristii prezenti au fost impresionati de reactia spectatorilor ucraineni, care au scandat numele cintaretilor nostri si au cintat melodia impreuna cu ei, demonstrind ca au invatat si versurile.

O alta surpriza este faptul ca ghidul delegatiei romane, o ucraineanca, umbla de trei zile cu steagul tricolor pe umeri. Aceasta s-a declarat fan Luminita Anghel si Sistem si a spus ca va incepe sa invete limba romana.
Ucrainenii au cerut delegatiei romane stegulete, pe care sa le fluture in timpul concursului. Repetitia de ieri dupa-amiaza, ultima inainte de semifinala, a fost cea mai reusita, in opinia lui Zoli de la Sistem. "Sintem printre favoriti", a declarat cintaretul pentru "Evenimentul zilei". "Cistigam, nu avem alta cale", a adaugat el.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.