Sotul Andreei Marin i-a turnat pe Romeo Ursu, zis Boenica, si pe Ion Migdal, zis Migdale, intr-o declaratie scrisa data la Parchet.

Stefan Banica Jr. - inclus pe lista martorilor in cazul afacerilor mafiote de care este acuzat temutul 'Sile Pietroi' - a recunoscut ca a apelat la fratele lui Fane Spoitoru pentru a recupera un 'Nissan Pathfinder', ce apartinea unui prieten.

Sotul Andreei Marin a povestit cum l-a cunoscut pe fratele lui Spoitoru, odata cu filmarile la serialul romanesc 'Baieti Buni', cand Ion Migdal l-a consiliat pe artist pe tema limbajului de cartier.

Stefan Banica Jr. a fost audiat de curand de procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti, in dosarul in care Vasile Fierbantu - cunoscut in lumea interlopa sub numele de 'Sile Pietroi' - este acuzat de comiterea unor infractiuni extrem de grave.

Surse din randul anchetatorilor au declarat pentru CANCAN ca solistul de muzica usoara a fost citat in calitate de martor, intrucat 'a picat' pe interceptarile operate de Serviciul Roman de Informatii. Concret, artistul s-a implicat pentru a recupera masina unui prieten avocat, Alexander Popa, care-i fusese luata acestuia de catre "locotenentii" lui 'Sile Pietroi'.

Banica Jr. i-a telefonat lui Ion Migdal, fratele lui Fane Spoitoru, si l-a rugat sa intermedieze recuperarea autoturismului, platindu-se pentru acest lucru 7.000 de euro. 'Am pe prietenul meu avocat caruia i s-a furat masina. Incearca sa o recuperezi mai repede, sa nu cumva sa-i plece masina din tara. Ai pentru asta 7.000 de euro', i-a explicat Banica lui 'Migdale', intr-o discutie telefonica.

Cunostinta interlopa a lui Banica Jr. a luat legatura cu Romeo Ursu, zis Boenica, iar acesta, la randul sau, a dat ordin ca autoturismul sa-i fie adus intr-o parcare, in schimbul a 7.000 de euro, bani pe care, ulterior, membrii clanului i-au primit.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.