Vineri, 14 noiembrie, in prima zi a postului Craciunului, excentrica artista a deveint mamica unui baietel minunat de 3,650 kg si 51 cm, informeaza Media Pro Music.

Robin Ioan Bud a venit pe lume la Maternitatea Euroclinic la ora 23:00, dupa proape 15 ore de pretravaliu si alte 3 ore si jumatate de travaliu. Desi si-a dorit foarte mult sa nasca natural, la sfatul doctorului Florina Mihalache, Corina l-a adus pe lume pe Robin prin operatie de cezariana, la ora 23:00.

“Nu cred sa existe durere fizica mai mare decat atunci cand esti in tavaliu, dar merita din plin sacrificiul. Am plans cand mi s-a spus ca mi se face cezariana, dar asa ma fost nevoita. Acum radiez, sunt fericita si il ador pe bebelusul meu”,
marturiseste artista.

“Atunci cand auzeam de la alte mamici ce sentimente le-au incercat atunci cand au dat nastere, nu credeam ca poate exista asa ceva. Totul este atat de intens incat te copleseste!”, a
continuat Corina.

In prezent Robin este acasa impreuna cu parintii sau, dar si cu mama Corinei care are grija si o ajuta pe proaspata mamica cu cel mic.