Invitata la MTV pentru un interviu, frumoasa cantareata a avut surpriza sa il intalneasca pe traznitul reporter al rubricii “LOL Story”, care a jucat rolul unui tanar Emo extrem de trist. Fiind studenta la psihologie, Andreea Antonescu a incercat sa ii dea cateva sfaturi utile pentru a fi mai optimist, iar totul a culminat in momentul in care reporterul MTV a convins-o sa il gadile in talpa. “LOL Story” cu Andreea Antonescu poate fi urmarit miercuri, 19 noiembrie, la “Semen cu Ivan”.

“Indiscutabil, este cea mai tare farsa care mi s-a facut si nu au fost putini cei care au incercat. Reporterul de la “LOL Sory” m-a determinat sa trec prin toate starile posibile: am ajuns de la disperare la extaz. Tot ce am vrut a fost sa il fac sa zambeasca”, a declarat Andreea Antonescu.

Pavel, reporterul traznit al programului de dimineata “Semen cu Ivan”, difuzat de luni pana vineri, de la ora 08.00, la MTV, si de la 06.00, la ProFM, are parte in fiecare dimineata de noi aventuri amuzante, iar cand se intalneste si cu diverse vedete din show-biz-ul romanesc, se lasa cu multe LOL-uri (zambete) la final.