Vedeta Antenei 1, Mihaela Radulescu, a fost exmatriculata de la Facultatea de Arte a Universitatii Hyperion din cauza absentelor de la cursuri si examene, informeaza Click!

Decanul onorific al Facultatii de Arte de la Universitatea Hyperion, Geo Saizescu, a dezvaluit pentru Click! ca diva nu s-a mai prezentat la cursuri si examene de trei ani, astfel ca s-a vazut nevoit sa o stearga din evidenta scolii.

'Stiu ca spune prin emisiuni ca invata la noi, dar ea nu mai este studenta noastra de foarte mult timp. A terminat primul an cu brio, dupa care nu a mai venit la scoala.

Pentru ca stiam ca are un program foarte incarcat, am incercat sa o ajut. I-am dat carti de pe care sa invete, am scutit-o de prezenta, cu conditia sa faca lucrari si referate acasa, dar tot nu s-a tinut de treaba.

Nu a avut chef sa invete, iar la experienta ei de viata nu puteam eu sa o oblig sa termine facultatea', a declarat regizorul, scenarist si actor Geo Saizescu. El a adaugat ca daca ar fi venit la cursuri, Mihaela ar fi fost acum studenta in anul IV, la clasa profesorilor Bogdan Dragulescu si Sabina Pop.

Decanul Facultatii, actorul Eusebiu Stefanescu, a confirmat pentru Click! faptul ca Mihaela Radulescu a fost exmatriculata.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.