Romanita si-a scos avocatul, la pranz, la localul preferat al ei si al lui Adrian Iovan. Creatoarea de moda l-a inlocuit definitiv pe Adrian Iovan cu tanarul avocat Iulian Gogan, cei doi facand publica relatia ieri, cand s-au afisat impreuna, la un restaurant de lux din centrul Capitalei. Imaginile surprinse de paparazzii nostri confirma inca o data dezvaluirile facute, in premiera, de CANCAN.

Desi nici nu i s-a uscat bine cerneala pe sentinta de divort, Romanita a decis sa nu se mai iubeasca pe ascuns, asa ca ieri a iesit cu avocatul chiar la restaurantul unde obisnuia sa ia masa cu Iovan. Insotita de doua prietene, creatoarea de moda a luat pranzul cu barbatul iubit si a parasit localul in jurul orei 16.00.

Desi masina ei era parcata in fata restaurantului, Romanita l-a insotit pe avocat la masina acestuia si au plecat amandoi la plimbare, prin oras.

Cei doi indragostiti s-au dus in apropierea garii, iar pe Str. Grivita au incetinit, pentru a analiza un teren. Paparazzii CANCAN i-au urmarit pe cei doi pana pe Str. Nicolae Titulescu, unde Romanita a coborat, pentru a-si face aprovizionarea de la o farmacie.

A cumparat mai multe articole de igiena intima, incarcand o sacosa, semn ca s-a mutat definitiv cu barbatul iubit, apoi avocatul a condus masina pana pe Str. Dr. Iacob Felix.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.