Incendiul de vegetatie a izbucnit joi noapte, iar flacarile, care nu au putut fi stinse deocamdata, se apropie periculos de resedintele unor vedete importante de la Hollywood.

Printre cei amenintati de foc, se numara Oprah, Rob Lowe sau Christopher Lloyd. Oprah Winfrey, cea mai cunoscuta vedeta din Montecito, si-a deschis show-ul pe care îl face la Chicago vorbind despre incendiu si a difuzat imagini în direct de la locul acestuia.

'Este la vreo doua mile de casa mea. Nu am copii, iar singurul lucru pentru care ma tem sunt cainii mei. Am facut deja un plan pentru a-i scoate de acolo', a spus ea, dezvaluind, de asemenea, ca va pune la adapost si cenusa lui Sophie, catelusa ei care a murit cu ceva timp in urma si pe care a incinerat-o.

Vineri noapte, incendiul facea ravagii pe dealurile din jurul orasului californian Santa Barbara, dupa ce a trecut prin Montecito, unde locuiesc mai multe vedete.

Au fost raniti cel putin 13 oameni si au fost distruse peste 100 de case. Intr-o singura noapte, focul a inghitit circa 607 hectare, devorând vile si proprietati de lux de pe dealurile si vaile localitatii aflate la 145 de kilometri de Los Angeles.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.