Proaspat casatorita, cantareata se pregateste de zor pentru sarbatorile de iarna, planuind sa-i ofere lui Nick Cannon un Craciun de neuitat, relateaza People Magazine

"In fiecare an port lenjerie intima in ton cu sezonul, chiar daca nimeni nu vede. Anul acesta insa, obiceiul meu va fi apreciat”, a declarata cantareata in varsta de 39 de ani.

Se pare ca streaptease-ul este deja o traditie de Sarbatori pentru aceasta: "In ziua de Craciun, eu si prietenele mele facem o baie calda in bikini, ne rostogolim in zapada, dupa care intram din nou in apa”, a dezvaluit Mariah, care de obicei opteaza pentru bikini de culoare rosie si caciulita de Mos Craciun.

Cantareata marturiseste ca este emotionata de faptul ca anul acesta va continua traditia alaturi de Cannon, care ii este sot de sase luni.

"Astept cu nerbadare sa fiu cu persoana iubita de Craciun. Sarbatorile sunt in general minunate, dar sa fii indragostit reprezinta cireasa de pe tort”, a conchis aceasta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.