Dupa ce si-a deschis propria-i agentie de productie audio-video, a carei prima clienta a fost, Andreea Balan a bifat un al doilea punct pe lista realizarilor personale din acest an - s-a logodit.

Departe de ochii presei si ai publicului, Andreea Balan s-a logodit in secret cu iubitul sau, cu care de altfel imparte apartmentul si propria-i afacere. La evenimentul ce a avut loc, la o data nedeconspirata, au participat doar membrii familiilor celor doi, Andreea dorindu-si, deocamdata, ca evenimentul si toate detaliile legate de el sa ramana secrete. Singurul amanunt pe care a fost de acord sa-l dezvaluie este faptul ca detine doua inele de logodna, unul tatuat si altul din aur.

Mai rar cu albumele

Si daca acest subiect este tabu, solista prefera, in schimb, sa se axeze mai mult pe discutiile despre cariera sa si proiectele viitoare. Astfel, am aflat ca in acest week-end Andreea filmeaza un nou videoclip la melodia "Invidia", care este al 4-lea single de pe ultimul album lansat anul trecut in aprilie. Iar in toamna va mai promova inca o melodie de pe acest album, strategie ce o va aplica si pe viitor deoarece urmareste sa scoata materiale discografice la intervale cat mai mari.

"Vreau sa scot albume cat mai rar, pe principiul mai multa calitate decat cantitate, ca sa rezist in timp, si sa promovez cat mai multe melodii de pe fiecare. Clipul nou va aparea in iunie si, daca ultimul a fost plin de actiune, acesta va fi un clip de imagine, plin de sincroane, cu multe tinute si foarte colorat", ne-a marturisit Andreea, care ne-a mai precizat ca a inceput si lucrul la noul album, chiar daca, deocamdata, nu s-a gandit cu cine sa faca featuringuri bazandu-se pe faptul ca mai e destul timp pana la lansarea din 2006.

Fara suse estivale

De cand lucreaza cu o noua casa de productie, Andreea si-a ridicat standardele si nu mai accepta sa cante la petreceri sau in susele de pe Litoral din teatrele de vara si terase. "Vreau doar scene mari, chiar daca sunt mai putine, cu conditii foarte bune pentru a putea presta si live. Cat despre concertele de peste hotare, nu mai sunt interesata din cauza onorariilor foarte slabe si a locatiilor proaste. Anii trecuti am iesit mai des deoarece am vrut sa vizitez alte tari, dar acum, m-as duce doar in calitate de turist", ne-a declarat emancipata Andreea.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.