Dotat cu un exces de dusmani, echipamente, vraji si profesii noi, mult asteptatul upgrade al celui mai popular joc online a fost primit foarte bine de fanii si specialistii in gaming romani.
Magazinul Diverta Magheru a lansat la miezul noptii de 12 spre 13 noiembrie noul add-on al jocului online World of Warcraft (WOW), care tine lipiti pe scaunele din fata computerelor milioane de gameri din intreaga lume. Noua versiune, care urmeaza expansion-ul Burning Crusade, se numeste Wrath of the Lich King si a fost prezenta in circa 3.000 de exemplare la lansarea din Diverta.

Lansare in miez de noapte

“S-au vandut peste 2.000 de jocuri aseara."

Magazinul Diverta Magheru a lansat la miezul noptii de 12 spre 13 noiembrie noul add-on al jocului online World of Warcraft (WOW), care tine lipiti pe scaunele din fata computerelor milioane de gameri din intreaga lume . Noua versiune, care urmeaza expansion-ul Burning Crusade, se numeste Wrath of the Lich King si a fost prezenta in circa 3.000 de exemplare la lansarea din Diverta.

La ora 00.00, usa magazinului a fost deschisa. A fost regula impusa de Blizzard (n.r. - creatorii jocului), un Midnight Lounge la nivel mondial. Dupa 12 noaptea, la Diverta nu s-a vandut nimic in afara de acest joc”, spune pentru cotidianul.ro Mona Ardeleanu, responsabilul PR pentru acest eveniment, cu precizarea ca este prima initiativa de acest gen a unui magazin din Romania. Evenimente similare au avut loc concomitent in America de Nord, alte parti ale Europei, Taiwan si Coreea de Sud.

“Au ramas suficiente exemplare. Oamenii cumpara si astazi. Azi-dimineata, la ora 10.00, era coada la Diverta”, continua Mona Ardeleanu. Exemplarele vor fi suplimentate, iar noul joc este disponibil incepand de astazi in intreaga retea a magazinelor Diverta din tara.

De la nivelul 80 incepe jocul

Jucatorii pot avansa acum pana la nivelul 80 si pot obtine abilitati noi si mai puternice, explorand teritorii si “dungeon-uri” noi. “Inainte ajungeai la level 70 si gata. Acum s-au adaugat inca zece niveluri, s-au adaugat chestii si la partea de player versus player si, dupa ce ajungi la level 80, practic atunci incepe jocul. Aici ai cateva optiuni: ori te axezi pe player versus player, ori pe raiding in instante sau dungeon-uri noi, unde poti sa joci in mod cooperativ cu alti zece jucatori', ne descrie gamerul C.N., care a jucat cateva luni versiunea pe un server beta.

Wrath of the Lich King le pune pe tava gamerilor si un nou continent, inghetatul Northrend, unde “infricosatorul Rege Athas Menethil, ultima data aparut in Warcraft III: The Frozen Throne, planuieste sa obtina din cetatea lui izolata dominatia spre teritoriul Azeroth”, se arata intr-un comunicat de presa.
Game-artistul Sorin Lupu, care a vazut making of-ul add-on-ului, pretuieste varietatea acestui nou continent si coloritul lumii pe care o gazduieste. “Continentul e undeva in nord si te-ai fi asteptat sa fie numai cu zapada. Dar au reusit foarte bine sa integreze si altfel de genuri de environment. Poti sa gasesti si zapada, si zona de stepa, de exemplu, sunt foarte multe regiuni”, explica el pentru cotidianul.ro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.