Vedeta Prima TV a declarat exclusiv pentru CANCAN: 'n-am avut gesturi tandre in locuri publice nici cu iubitii mei, daramite cu un barbat pe care il intalnesc doar ocazional!'

Dupa despartirea de Tudor Chirila, Andreei Raicu au inceput sa-i fie 'monitorizate' atent de catre ziaristi iesirile in public.

Zilele trecute, in presa a aparut informatia ca ea ar fi petrecut o noapte in clubul Gaia cu fostul iubit al Elenei Basescu, Andrei Hrebenciuc.

Informatia s-a rostogolit ca un bulgare de zapada, iar alte ziare au scris ca Raicu si Hrebe Jr. s-ar fi imbratisat si chiar sarutat. Vedeta Prima TV neaga insa cu tarie acest episod.

Ea ne-a marturisit, ieri, in exclusivitate, ca a fost intr-adevar, sambata trecuta, in Gaia cu un grup de prieteni si ca, la o alta masa, se afla si Andrei Hrebenciuc alaturi de amicii sai. "Faptul ca am fost acolo amandoi nu inseamna ca suntem iubiti. Nu m-am sarutat cu Andrei Hrebenciuc si nu ne-am imbratisat. Eu n-am avut gesturi tandre in locuri publice nici cu iubitii mei, daramite cu un barbat pe care il intalnesc doar ocazional!'


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.