Kinder Residenz", amplasata in orasul Chitila, are o suprafata totala utila de 260 mp si va gazdui 50 de copii.

Pardoseala incalzita, sala de teatru, calculatoare, televizoare LCD si DVD playere sunt numai o parte dintre dotarile ultramoderne ale gradinitei inaugurate, ieri, de magnatul Ion Tiriac, in cartierul german Residenz, dezvoltat de Tiriac Imobiliare si LBBW Immobilien.

"Kinder Residenz" are o suprafata totala utila de 260 mp si o curte de joaca de 903 mp. Valoarea investitiei este de peste 600.000 de euro, iar spatiul va putea gazdui 50 de copii, in prezent fiind inscrisi 15. Gradinita dispune de trei sali de grupa, fiecare cu grup sanitar propriu si personalizata printr-o culoare diferita. Astfel, sala pentru Grupa Mare este portocalie, sala Grupei Mijlocii este vernil, iar cea roz este rezervata Grupei Mici.

Parintii care isi vor inscrie copiii la "Kinder Residenz" vor putea opta pentru trei tipuri de programe: scurt (intre 08.00-12.30), mediu (intre 08.00-13.30) si lung (intre 08.00-18.00).


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.