Ea si-a petrecut ziua de ieri la deja cunoscutul tanar avocat, iar el a fost la cumparaturi si, apoi, acasa la colega lui de serviciu despre care CANCAN a dezvaluit, inca din martie, ca are o relatie cu pilotul!

Lucrurile incep asadar sa se clarifice. Adevaratul motiv al divortului din familia Iovan pare sa fie acela ca ambii soti traiau, in paralel, o alta poveste de iubire! Paparazzii nostri i-au urmarit ieri atat pe Romanita, cat si pe Adrian, incercand sa afle ce fac acestia in prima zi dupa divort. Iar ceea ce au descoperit este uluitor.

Daca Romanita si-a pastrat programul din ultima perioada, vizitandu-si din nou tanarul avocat la cabinetul acestuia, Adrian Iovan a aparut surprinzator in jurul orei 14.00 la magazinul Victoria, cu femeia despre care scriam intr-un numar trecut (mai exact, in 24 martie 2008) ca are o relatie intima cu el.

Cei doi au stat in magazin aproape 25 de minute, dupa care au iesit separat din magazin, s-au suit fiecare in masina lui si, mergand unul in spatele celuilalt, s-au indreptat catre cartierul 13 Septembrie. Cand au ajuns in fata unui bloc - in care am aflat, ulterior, ca locuieste femeia - cei doi au parcat masinile la distanta mai mare una de cealalta si au intrat in imobil. Pilotul prin intrarea din spate, iar colega lui de la TAROM prin intrarea din fata. Asa incat sa nu fie vazuti impreuna.

Au ramas acolo circa 45 de minute. In jurul orei 16.00, Adrian Iovan a coborat din apartamentul colegei, a urcat in masina lui - Mercedesul pe care i l-a lasat Romanita la partaj - si a plecat spre vila din cartierul Primaverii. Colega pilotului a iesit si ea din casa, insa mai tarziu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.