Sue Denim si Dee Plume, cele doua componente ale trupei Robots in Disguise, au declarat recent ca in timpul calatoriilor dintre concerte prefera sa se relaxeze dezlegand cuvinte incrucisate sau… tricotand!

Robots in Disguise vor veni direct din Marea Britanie pentru showurile pe care le vor sustine saptamana aceasta in cadrul UnderLondon Fest.

Tricotatul si integramele nu sunt insa singurele hobby-uri ale fetelor, care nu refuza niciodata bataia cu perne sau plimbarile in pielea goala prin holul hotelurilor. “In general ne ocupam timpul liber facand tot felul de chestii infantile” a marturisit Sue. Alaturi de Sue Denim si Dee Plume, publicul roman va avea ocazia sa-i vada si pe Jet Storm, Mason Storm, Bam Bam si Jimbo Ready, membrii Trash Fashion, una dintre cele mai excentrice trupe din aria “new-rave” a dance-rock-ului underground din UK.

Nici ei nu se lasa mai prejos cand vine vorba de activitati in timpul liber: Jimbo a recunoscut ca a sarit de la etajul doi al unui hotel direct intr-o piscina, ratand la ‚milimetru’ marginea! Trash Fashion a lansat la sfarsitul lunii trecute albumul de debut “Nights of Error”, pregatind pentru sfarsitul acestui an un turneu ce-i va duce din cluburile din Glasgow, Liverpool si Manchester pana la UnderLondon Fest, in Bucuresti si Timisoara, apoi direct in Brighton si Birmingham.

Oferit de Romtelecom Clicknet, UnderLondon Fest va avea loc in zilele de 13 si 14 noiembrie, in Club Fabrica din Bucuresti, respectiv Setup Venue din Timisoara. Robots in Disguise si Trash Fashion vor concerta in cadrul ambelor zile de festival, in prima zi fiindu-le alaturi Go to Berlin, urmand ca Persona sa dea startul celei de-a doua zi.

Biletele costa 20 de lei in pre-sale si mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta urmand ca in seara evenimentului, la intrare, acestea sa fie disponibile la pretul de 25 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.